Friptură de flanc peste mămăligă cu miez de porumb

Friptură de flanc peste mămăligă cu miez de porumb
Friptura de flanc peste mămăligă cu miez de porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 533 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,58 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați coniac, sâmburi de porumb, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce este destul de bun. Încercați Friptură De Flanc Cu Mămăligă De Usturoi, Chile - friptură de flanc frecat cu mămăligă albă, și Friptură de flanc arsă cu mămăligă cu brânză albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, aduceți la fierbere apa, 1 3/4 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de cimbru. Se amestecă porumbul și se gătește până se înmoaie, 5 minute pentru proaspăt, 1 minut pentru congelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
ApăApă
PorumbPorumb
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați făina de porumb într-un flux lent, șoptind. Reduceți focul și fierbeți, amestecând frecvent, până când este foarte gros, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se ia de pe foc. Se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Presărați friptura cu restul de 1/2 linguriță de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
FripturăFriptură
SareSare
6
Adăugați carnea în tigaie și gătiți timp de 5 minute. Întoarceți și gătiți după gust, cu aproximativ 5 minute mai mult pentru mediu rar, în funcție de grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoate.
8
Reduceți căldura la moderat scăzută.
9
Adăugați usturoiul în tigaie și gătiți, amestecând, timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați restul de 1/4 linguriță de cimbru, vinul și țuica și amestecați pentru a disloca orice bucăți maro care se agață de fundul tigaiei. Se fierbe până se reduce la aproximativ 1/4 cană, 3 până la 4 minute. Feliați friptura peste Bob și pe diagonală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
BoabeBoabe
FripturăFriptură
CimbruCimbru
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Serviți friptura peste un pat de mămăligă de porumb, cu sosul stropit peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
SosSos
FripturăFriptură
PorumbPorumb
12
Recomandare de vin: Cabernet Sauvignon se potrivește bine cu carnea roșie, care îmblânzește vinul tanic. Unul din Napa Valley este doar biletul aici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Carne RoșieCarne Roșie

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raymond R Collection Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista