Friptură de flanc marinată cu sos de brânză albastră

Friptura de flanc marinată cu sos de brânză albastră este o fără gluten felul principal. Pentru $ 3.6 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 396 calorii, 30g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, lapte de unt cu conținut scăzut de grăsimi, frunze de radicchio și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zară ai putea urma acest curs principal cu Placinta Cu Lapte ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandwich-Uri Cu Friptură De Flanc Cu Brânză Albastră, Steak Balsamic Flanc Cu Brânză Albastră, și Pătrunjel Proaspăt Și Sos De Soia Friptură De Flanc Marinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați bucățile de friptură între 2 bucăți de folie de plastic sau pergament și lăsați la o grosime de 1/4 inci.
Tăiați în 4 bucăți egale, în diagonală, împotriva bobului.
Într-un castron mic, amestecați împreună 1 lingură de ulei de măsline, oțet balsamic, zahăr și usturoi.
Puneți friptura într-o pungă de plastic sigilabilă cu marinata și lăsați să stea 30 de minute la temperatura camerei sau 1 oră la frigider.
Între timp, într-un castron mic combinați brânza albastră și laptele de unt cu o furculiță, zdrobind până la crem. Se amestecă în Worcestershire și se lasă deoparte.
Pulverizați o tigaie mare pentru grătar cu spray de gătit și preîncălziți la foc mediu-mare.
Tăiați ceapa în runde de 1/4 inci periați ambele părți cu lingura rămasă de ulei și grătați 6 minute pe fiecare parte. Se separă în inele și se lasă deoparte.
Scoateți carnea din marinată și condimentați ambele părți cu sare și piper. Aruncați marinada. Gatiti carnea in tigaia la gratar la foc mediu-mare timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte pentru mediu rar.
Aranjați 3 frunze de radicchio și o grămadă de ceapă pe fiecare farfurie de servire. Sus cu o bucată de friptură.
Stropiți cu sos de brânză albastră și acoperiți cu o stropire de pătrunjel.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Raymond R Collection Merlot cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.