Friptură de flanc la grătar Tacos moale cu Salsa de Avocado-Lime

Gratar flanc friptură Tacos moale cu Avocado-Lime Salsa ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție conține 356 calorii, 29G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,96 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, sos de piper, vidalia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja de var, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cheie De Var ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de flanc la grătar cu Avocado și Salsa cu două roșii, Tacos Cu Friptură La Grătar Cu Salsa De Avocado, și Tacos Cu Friptură La Grătar Cu Salsa De Avocado.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti friptura, combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic. Înscrieți un model de diamant pe ambele părți ale fripturii. Frecați amestecul de pudră de chili uniform peste friptură. Acoperiți și răciți 1 oră.
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Așezați friptura pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 8 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 10 minute.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Pentru a pregăti salsa, combinați avocado și următoarele 7 ingrediente (prin sos de piper) într-un castron mediu.
Tortilla caldă conform instrucțiunilor pachetului. Lingura amestec friptură uniform peste fiecare din 8 tortilla. Completați fiecare taco cu 1/4 cană de salsa și 1/4 cană de varză.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina, Merlot Lorilai, cu un rating de 5 stele din 5, pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.