Friptură de flanc la grătar Tacos moale cu Salsa de Avocado-Lime

Friptură de flanc la grătar Tacos moale cu Salsa de Avocado-Lime
Gratar flanc friptură Tacos moale cu Avocado-Lime Salsa ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție conține 356 calorii, 29G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,96 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, sos de piper, vidalia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja de var, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cheie De Var ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de flanc la grătar cu Avocado și Salsa cu două roșii, Tacos Cu Friptură La Grătar Cu Salsa De Avocado, și Tacos Cu Friptură La Grătar Cu Salsa De Avocado.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti friptura, combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic. Înscrieți un model de diamant pe ambele părți ale fripturii. Frecați amestecul de pudră de chili uniform peste friptură. Acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
FripturăFriptură
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Așezați friptura pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 8 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Se ia de pe foc; se lasă să stea 10 minute.
5
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
FripturăFriptură
6
Pentru a pregăti salsa, combinați avocado și următoarele 7 ingrediente (prin sos de piper) într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Tortilla caldă conform instrucțiunilor pachetului. Lingura amestec friptură uniform peste fiecare din 8 tortilla. Completați fiecare taco cu 1/4 cană de salsa și 1/4 cană de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
VarzăVarză
Dientes De AjoDientes De Ajo
FripturăFriptură

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina, Merlot Lorilai, cu un rating de 5 stele din 5, pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista