Friptură De Flanc La Grătar Cu Roșii, Ceapă Roșie Și Balsamic

Friptură De Flanc La Grătar Cu Roșii, Ceapă Roșie Și Balsamic
Friptura de flanc la grătar cu roșii, ceapă roșie și Balsamic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 199 calorii. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 728 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Un amestec de balsamic, sare și piper kosher, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ierburile, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ciocolată Cu Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Friptură Italiană de flanc cu roșii prăjite balsamice, Friptură de flanc la grătar și legume balsamice, și Friptură de flanc Balsamic și usturoi la grătar.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Merlotul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Revista