Friptură de flanc la grătar Crostini cu verdeață de muștar

Grilled flanc friptură Crostini cu mustar verde ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $ 2.25 pe portie. O porție conține 151 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți oțet de vin, oregano, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de flanc la grătar cu sos de soia-muștar, Pan friptură flanc la gratar cu sos de soia-muștar, și Friptură de flanc la grătar cu verdeață de sfeclă Sotată și sfeclă cremoasă de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți friptura de flanc la temperatura camerei.
Pregătiți un grătar în aer liber sau preîncălziți o tigaie pentru grătar.
Condimentează ambele părți ale fripturii cu sare și piper proaspăt măcinat.
Stropiți 1 lingură de ulei de măsline pe 1 parte a cărnii și frecați-o ușor.
Presărați jumătate din oregano deasupra și așezați friptura pe grătar, cu partea de ierburi în sus.
Grătați pe 1 parte timp de aproximativ 5 minute sau până când sucurile cărnii ajung la suprafața fripturii. Întoarceți friptura o dată și continuați să gătiți timp de aproximativ 1 până la 2 minute sau până când ați terminat pe gustul dvs.
Lăsați să se odihnească câteva minute.
Între timp: într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline până la cald.
Se adaugă usturoiul și se sotează aproximativ 1 minut, sau până se rumenesc.
Adăugați verdele și aruncați ocazional.
După aproximativ 3 minute, verdele va fi gătit. Condimentează cu un vârf mare de sare și o stropire de piper proaspăt măcinat. Gatiti inca 3 minute. Stropiți verdele cu 2 linguri de oțet de vin roșu și sos fierbinte, după gust, dacă utilizați.
Transferați verdele pe o farfurie.
Ungeți ambele părți ale feliilor de pâine cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Așezați feliile pe grătar sau tigaie și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Tăiați friptura de flanc peste cereale în felii de 1/4 inci.
Așezați o felie de friptură deasupra fiecărui crostini, acoperiți fiecare cu verdeața și terminați cu o picătură de ulei de măsline și sos fierbinte, după cum doriți. Poate fi servit cald sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Puteți încerca podgoriile de proveniență Napa Valley Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.