Friptura de flanc la grătar este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 269 calorii, 23g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați jalapeincurbo chile, ulei de canolan, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Friptură de flanc la grătar cu Mojo de mentă-coriandru și morcovi și păstârnac la grătar, Friptură De Flanc La Grătar, și Friptură De Flanc La Grătar.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, așezați toate ingredientele, cu excepția cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Adăugați carne de vită; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi carnea de vită. Dați la frigider cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 24 de ore pentru a marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
3
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Scoateți carnea de vită din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne De Vită
5
Puneți carnea de vită pe grătar. Acoperiți grătarul; gătiți la foc fierbinte aproximativ 10 minute, rotind o dată, până când este ușor roz când este tăiat în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Lăsați să stea 5 minute. Pentru a servi, tăiați cerealele în felii subțiri.
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este La Jota Howell Mountain Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.