Friptură De Flanc Frecată Uscată

Friptura de flanc uscată frecată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.22 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 320 calorii, 49G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pudră de ceapă, cayenne, friptură de flanc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Friptură de flanc frecată cu condimente, Friptură De Flanc Frecat De Ceapă, și Spice Frecat Flanc Friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mare timp de 3 până la 4 minute
Combinați muștarul, pudra de ceapă, praful de usturoi, sarea, cayenne și ienibaharul într-un bol mic. Frecați friptura de flanc peste tot cu amestecul și lăsați să stea 10 minute.
Puneți friptura pe grătarul fierbinte și gătiți 5 minute pe fiecare parte.
Scoateți și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Merlot-ul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.