Friptură de flanc de melasă la grătar cu Salsa de pepene verde
Friptura de melasă la grătar cu Salsa de pepene verde ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 332 calorii, 26g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $2.7 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, friptură de flanc, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Melasă Friptură De Flanc La Grătar, Friptură de flanc cu Mango la grătar și Chutney de pepene verde, și Friptură de flanc la grătar cu piper picant și salată de pepene verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați primele 8 ingrediente într-un 2-gal. zip-top plastic congelator sac; stoarce sac pentru a combina.
2
Adăugați friptură; sigilați punga și răciți 4 până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
3
Scoateți friptura din marinadă, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Friptură
4
Preîncălziți grătarul la 400 până la 450 de căldură (mare). Friptură la grătar, acoperită cu capac la grătar, 9 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Scoateți din grătar și lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Tăiați în diagonală peste Bob în felii subțiri. Condimentează cu sare și piper după gust. Se acoperă cu Salsa de pepene verde.
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.