Friptură de flanc cu Salsa de roșii-Avocado

Rețeta friptură de flanc cu Salsan de roșii-Avocado este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest fel principal are 201 calorii, 29G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,62 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, ceapă verde, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de flanc la grătar cu Avocado și Salsa cu două roșii, Friptură de flanc la grătar Tacos moale cu Salsa de Avocado-Lime, și Friptură de flanc cubanez cu salată de Avocado și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic. Scor un model de diamant pe friptură.
Așezați friptura într-un vas puțin adânc.
Întindeți amestecul de ceapă verde pe friptură. Acoperiți și marinați la frigider cel puțin 8 ore.
Așezați friptura pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătar 6 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Se servește cu Salsa de roșii-Avocado.
Garnisiți cu crenguțe de coriandru, dacă doriți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merlotul regizorului. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.