Friptură De Flanc Cu Piure De Cartofi

Friptura de flanc cu piure de cartofi este o fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $ 2.75 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 315 calorii, 29G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 46 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Bourbon și friptură de flanc de zahăr brun cu cartofi piure de usturoi-arpagic, Bistecan ala Panzano ' s – friptură de flanc cu piure de cartofi, Pesto și Brânză Gorgonzola, și Friptură de flanc cu cartofi de două ori copți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ceapa roșie într-un bol cu apă cu gheață; lăsați să stea 30 de minute.
Scurgere. Reveniți la castron, adăugați sucul de lămâie și zahărul; deoparte.
Într-un castron mic combinați rozmarin, cimbru, 1/2 linguriță de sare și piper; frecați amestecul și 1 linguriță de ulei în friptură. (
Lăsați să stea în timp ce cartofii gătesc.)
Puneți cartofii într-o cratiță mare; acoperiți cu apă rece. Se aduce la fierbere, apoi se reduce la foc mic.
Așezați o strecurătoare de plasă sau un vapor peste tigaie; adăugați fasole verde și acoperiți. Gatiti 5 minute.
Îndepărtați strecurătorul și transferați fasolea pe o farfurie pentru a se încălzi. Continuați să gătiți cartofii până când sunt moi când sunt străpunși cu un cuțit, aproximativ 15 minute în total.
Scurgeți, rezervând 3/4 cană apă de gătit. Întoarceți cartofii în tigaie.
Adăugați 1 lingură rămasă ulei și 1/4 linguriță sare, plus 1/2 cană apă de gătit; zdrobiți cartofii, adăugând mai multă apă rezervată, dacă este necesar.
Între timp, broiler de căldură cu rack 4 inci de la căldură; friptură flanc broil la mediu-rare, aproximativ 3 minute pe fiecare parte, în funcție de grosime.
Să se odihnească 5 minute; felie peste cereale în felii de 1/8-inch. Aranjați pe o farfurie; serviți cu cartofi, ceapă murată și fasole verde.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructe roșii strălucitoare, afine confiate, prune Santa Rosa și arome de mentol se amestecă împreună pentru a intoxica nasul, pe măsură ce Harris Vineyard Merlot 2016 se scurge din sticlă. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.