Friptură De Flanc Cu Piper

Friptura de flanc piperată este o fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 169 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de lămâie, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Flanc Cu Piper, Friptură De Flanc Cu Piper, și Friptură de flanc cu piper și Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din friptură. Frecați friptura cu piper, usturoi și sare.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adauga friptura; gatiti 6 minute pe fiecare parte sau până când friptura este gradul dorit de coacere, ungere cu oțet.
Tăiați friptura peste cereale în felii subțiri.
Stropiți suc de lămâie peste friptură.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.