Friptură de flanc cu Fondue Brie

Friptura de flanc cu Fondue Brie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 314 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.37 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru valentin zi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, usturoi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până nucsoara sol ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară De Afine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Brie și arpagic Fondue, Brie și Fondue de ciuperci sălbatice, și Friptură De Flanc.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună oțetul, uleiul, Worcestershire, cimbru, pătrunjel, usturoi, suc de lămâie și sare și piper.
Puneți friptura de flanc într-un vas larg și puțin adânc și acoperiți cu marinata. La frigider timp de 45 de minute până la 1 oră.
Preîncălziți un grătar la înălțime.
Îndepărtați pielea exterioară (coaja) brie și tăiați-o în cuburi de 1/2 inci.
Adăugați-le într-un castron mic și aruncați-le cu amidonul de porumb. Într-o cratiță medie la foc mare, adăugați vinul și dați la fiert.
Adăugați brie și amestecați până când brânza s-a topit. Odată topit, reduceți focul la mediu-mic și amestecați cimbru, usturoi, nucșoară, sare și piper, după gust. Gatiti timp de 5 pana la 6 minute.
Scoateți fondue de pe foc și transferați-o într-o oală de fondue pentru a se încălzi.
Scoateți friptura din marinadă, strecurând excesul de marinadă și puneți-o în mijlocul grătarului preîncălzit. Gatiti pana la atingerea temperaturii dorite, aproximativ 9-10 minute pe fiecare parte.
Scoateți de pe grătar pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute.
Se taie pe părtinire și se aranjează pe un platou de servire.
Stropiți cu sos de fondue sau serviți-l pe lateral într-o oală de fondue.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Miranda Lambert County Road Merlot vin. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Miranda Lambert County Road Merlot Vin]()
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.