Friptură de flanc cu fasole neagră și Slaw

Friptura de flanc cu fasole neagră și Slaw ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 421 calorii. Pentru $ 3.35 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de bulion de pui, pudră de chili, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Flanc Tacos friptură cu Slaw, Achiote flanc friptură cu mere și jicama Slaw, și Gratar din Asia flanc friptură cu Slaw dulce.
Instrucțiuni
Presărați friptura cu 2 lingurițe de praf de chili și 3/4 linguriță de sare.
Încălziți 1/2 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați friptura; gatiti aproximativ 5 minute pe fiecare parte pentru mediu rare. Între timp, faceți slaw: aruncați varza cu sucul de lămâie, maioneza, 2 linguri de cilantro, restul de 1 linguriță de praf de chili și sare după gust. Se răcește până este gata de servit.
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute. Între timp, încălziți restul de 1/2 lingură de ulei de măsline în aceeași tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa și pasta de roșii și gătiți, amestecând, până când ceapa este moale, 2 până la 3 minute.
Adăugați bulionul de pui și fasolea și aduceți la foc mic. Zdrobiți gros fasolea cu o lingură; continuați să gătiți până se îngroașă ușor, încă aproximativ 4 minute.
Adăugați restul de 2 linguri de cilantro și sare după gust. Feliați friptura; se acoperă cu fasolea neagră și se servește cu slaw.
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare purpurie medie. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. Pe palat, acesta este un Merlot clasic cu o bună concentrare. Este savuros și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de tartă de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.