Friptură de flanc cu ceapă roșie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc cu ceapă roșie. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $3.22 pe portie. O porție conține 348 calorii, 31g de proteine, și 19g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână vin, ulei vegetal, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Friptură De Flanc Cu Ceapă, Ardei Și Fasole, Friptură de flanc cu ciuperci prăjite și ceapă, și Mandarin Orange Flank Steak Cu Ceapă La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.încălziți o tigaie de 12 inci la foc mare până când este foarte fierbinte. Se usucă friptura; se presară generos cu sare și piper.
Adăugați ulei în tigaie și rotiți pentru a acoperi. Friptură maro pe ambele părți, întorcându-se o dată,1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți timp de 7 până la 8 minute pentru mediu-rar.
Așezați carnea pe o tăietură; acoperiți ușor cu folie.
Setați aceeași tigaie la foc mediu; adăugați 2tbsp. unt la sucuri în tigaie. Când untul s-a topit, adăugați ceapa și sotatul până se înmoaie foarte mult, 10 până la 12 minute.
Se toarnă vin, se amestecă cimbru și se ridică focul la mare. Gatiti, razuind bucatele rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingura de lemn, pana cand vinul aproape a fiert si sosul este siropos, 2 minute. Se amestecă sucurile de la tăiere.
Scoateți tigaia de pe foc, rotiți în untul rămas și condimentați sosul cu sare și piper. Feliați subțire friptura peste cereale, transferați-o într-un platou și amestecați amestecul de ceapă peste carne.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin ai putea încerca este provenience Vineyards Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.