Friptură de flanc cu arțar și soia

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc cu arțar și soia. Această rețetă face 4 porții cu 230 calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Dacă aveți la îndemână piper, sirop de arțar, sake și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Friptură de flanc glazurată cu arțar cu andive prăjite, Friptură de flanc glazurată cu soia, și Ponzu-Friptură De Flanc Glazurată.
Instrucțiuni
Pierce friptura ușor pe ambele părți.
Combinați friptura și următoarele 6 ingrediente (prin piper) într-un vas superficial; întoarceți-vă la strat. Marinați la temperatura camerei 20 de minute, întorcându-vă ocazional.
Scoateți friptura din marinadă, rezervând marinada.
Așezați friptura pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit.
Se toarnă marinada într-o tigaie mică; aduceți la fierbere, amestecând bine. Gatiti la foc mediu-mare 3 minute sau pana se ingroasa si siropoasa.
Ungeți friptura cu jumătate de glazură; se fierbe 5 minute. Întoarceți friptura și periați cu glazura rămasă; se fierbe 5 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Așezați friptura pe o tăietură; lăsați să stea 5 minute.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.