Friptură de flanc cu arțar și soia

Friptură de flanc cu arțar și soia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc cu arțar și soia. Această rețetă face 4 porții cu 230 calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Dacă aveți la îndemână piper, sirop de arțar, sake și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Friptură de flanc glazurată cu arțar cu andive prăjite, Friptură de flanc glazurată cu soia, și Ponzu-Friptură De Flanc Glazurată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Pierce friptura ușor pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
3
Combinați friptura și următoarele 6 ingrediente (prin piper) într-un vas superficial; întoarceți-vă la strat. Marinați la temperatura camerei 20 de minute, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
FripturăFriptură
4
Scoateți friptura din marinadă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
5
Așezați friptura pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
6
Se toarnă marinada într-o tigaie mică; aduceți la fierbere, amestecând bine. Gatiti la foc mediu-mare 3 minute sau pana se ingroasa si siropoasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Ungeți friptura cu jumătate de glazură; se fierbe 5 minute. Întoarceți friptura și periați cu glazura rămasă; se fierbe 5 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
FripturăFriptură
8
Așezați friptura pe o tăietură; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
FripturăFriptură
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista