Friptură de flanc coreeană la grătar pe salată caldă și acră
Coreeană friptură flanc la grătar pe salata fierbinte și acru Slaw ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 543 calorii, 53G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.12 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 169 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de soia tamari, varză napa, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării coreene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 98%. Încercați Friptură De Flanc Coreeană Pentru Grătar, Friptură De Flanc La Grătar Din Midwestern, și Sandvișuri Cu Friptură De Flanc La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un vas superficial, combinați condimentele la grătar, soia întunecată, o lingură de miere, 1 linguriță de fulgi de ardei iute, jumătate din usturoiul tocat, ulei de susan, scallions și o picătură de ulei vegetal. Înveliți friptura de flanc în amestec și lăsați-o să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Ghimbir, Mărunțiți Fin
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Friptură De Flanc
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Ceașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Preîncălziți grătarul electric interior, tigaia pentru grătar sau grătarul exterior la înălțime medie. Când tigaia sau grătarul țipă fierbinte, adăugați carne și gătiți 5 minute pe fiecare parte pentru mediu rar, 7 până la 8 minute pe fiecare parte pentru o coacere medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Încălziți o tigaie mare la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați 2 linguri de ulei vegetal, varză și ardei. Se condimentează cu sare și se amestecă prăji 2 sau 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
La 1 Ananas
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
(tub Mare)
6
Adăugați o picătură de miere, aproximativ 1 lingură, fulgi de ardei iute și usturoi și aruncați pentru a combina cu varza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
La 1 Ananas
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
7
Adăugați varză murată și amestecați, încălzindu-l prin 1 minut. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
8
Pentru a servi, lăsați carnea să se odihnească 5 minute pentru ca sucurile să se redistribuie. Tăiați subțire carnea pe un unghi greu împotriva bobului (liniile din carne). Îngrămădiți slaw - ul în sus și deasupra cu friptură coreeană feliată și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, Spălate
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.