Friptură de flanc Bloody Mary cu ceapă la grătar

Friptură de flanc Bloody Mary cu ceapă la grătar
Bloody Mary flanc friptură cu ceapa la gratar este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 400 calorii. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți friptură de flanc de vită, sare și piper kosher grosier, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până pene de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Baclava Rulată ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Bloody Mary Flanc Friptură, Bloody Mary Flanc Friptură, și Friptură de flanc cu salată de roșii Bloody Mary pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți felii de friptură și ceapă într-un 1-gal. pungă de plastic resigilabilă și se toarnă în marinadă. Se sigilează punga și se marinează la frigider, întorcându-se ocazional, cel puțin 4 ore și până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Îndepărtați friptura și ceapa, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Pregătiți un grătar cu gaz sau cărbune pentru căldură mare (puteți ține mâna de la 1 la 2 inch. peste nivelul grătarului doar 1 până la 2 secunde). Aranjați friptura și ceapa pe grătar și ungeți cu marinată; închideți capacul dacă utilizați gaz. Gatiti friptura si ceapa pana cand incep sa se rumeneasca, 4-5 minute. Întoarceți-vă, ungeti din nou, și închideți capacul. Gatiti ceapa pana se rumeneste pe ambele parti si se inmoaie, inca 2-3 minute; scoateți și lăsați deoparte. Continuați să gătiți friptura până când ați terminat după bunul plac, 10 până la 12 minute în total pentru mediu-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Transferați friptura pe o placă cu ramă sau pe un platou și lăsați să se odihnească 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Felie subțire friptură peste cereale. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Se servește acoperit cu felii de ceapă și garnisit cu frunze de țelină și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pană De LămâiePană De Lămâie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este Flora Springs Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista