Friptură de flanc Adobo cu gust de porumb și roșii de vară

Dacă aveți în jur 45 minute pentru a petrece în bucătărie, friptura de flanc Adobo cu gust de porumb și roșii de vară ar putea fi uimitoare fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 265 calorii. Pentru $3.51 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de friptură de flanc, sare kosher, ardei iute chipotle în sos adobo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 56%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de flanc cu gust de porumb-roșii și pâine cu usturoi la grătar, Friptură de flanc fript cu gust de roșii-Scallion, și Friptură de flanc la grătar cu salată de porumb, roșii și sparanghel.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti friptura, gătiți primele 3 ingrediente într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu timp de 45 de secunde sau până la prăjit.
Așezați amestecul de boabe de piper într-o râșniță de condimente sau cafea; procesați până la măcinat fin.
Scoateți 1 chile din cutie; rezervați ardeii iute și sosul rămas pentru o altă utilizare.
Așezați amestecul de boabe de piper, chile, 2 linguri de oțet și următoarele 4 ingrediente (oțet prin usturoi) într-un blender; procesați până la netezire, răzuind ocazional părțile.
Combinați amestecul de oțet și friptura într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și marinați la frigider 24 de ore.
Scoateți din pungă; aruncați marinada.
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Așezați friptura pe grătar sau pe tigaia pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; gatiti 6 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Tăiați friptura în diagonală peste Bob în felii subțiri.
Pentru a pregăti gustul, încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați porumb; saut 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Se ia de pe foc; se amestecă roșiile și ingredientele rămase, cu excepția frunzelor de cimbru.
Garnisiți cu cimbru, dacă doriți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Cele patru crame Brix Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot "Scosso" se amestecă cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Patru Crame Brix Paso Robles Sangiovese, Cabină, Amestec Merlot]()
Patru Crame Brix Paso Robles Sangiovese, Cabină, Amestec Merlot" Scosso"
Un "super toscan" Californian de Sangiovese, Cabernet Sauvignon și Merlot este o plimbare completă pentru simțuri. Aroma concentrată de zmeură și mure cu tutun și condimente dau un nas cald îndrăzneț acestui amestec. Zmeura și espresso pe gust sunt echilibrate de taninuri pline și rotunjite de note de piper și vanilie cu un finisaj dulce de fructe de pădure.