Friptură De Filet Umplută
Friptura de filet umplută necesită în jur 2 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 194 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 14. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de pătrunjel, friptură de vită, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încearcă Friptură De Mușchi Umplută Cu Mere, Friptură De Porc: Cea Mai Bună, și Friptură de grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți șase fâșii de slănină la foc mediu până când sunt crocante.
Scoateți pe prosoape de hârtie; scurgeți, rezervând 3 linguri de picături. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte. În picături, sotează ceapa, țelina și morcovul până când sunt fragede.
Se ia de pe foc; se amestecă pesmet, pătrunjel, usturoi praf, piper și slănină.
Lăsați să stea până când lichidul este absorbit.
Preîncălziți cuptorul la 325 CP.
Tăiați o fantă longitudinală în centrul fripturii până la 1/2 in. de jos. Deschideți friptura, astfel încât să fie plat; acoperiți cu folie de plastic. Aplatizați la 1 in. grosime.
Îndepărtați plasticul; întindeți umplutura peste carne până la 1 in. de margini. Închideți friptura și legați la 1 in. intervale cu șir de bucătărie.
Așezați pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Tăiați fâșiile de slănină rămase în jumătate; aranjați deasupra fripturii.
Coaceți, neacoperit, 1-1 / 2 până la 2 ore sau până când carnea a ajuns la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP).
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru friptura de mușchi. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Calista Coast Range Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Câmpia De Coastă Calista Pinot Noir
Gama Calista Coast 2012 Pinot Noir este de culoare roșu rubiniu intens, cu arome de cireșe uscate, petale de trandafir, violet și boabe de cafea prăjite. Rubarba, cireșul și notele de afine curg prin palat până la un finisaj echilibrat și lung de fructe întunecate mixte și ceai negru.