Friptură de fier plată creolă la tigaie

Friptură de fier plată creolă la tigaie
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în cutia dvs. de rețete, friptura de fier plată la tigaie creolă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 3 porții cu 807 calorii, 58 g de proteine și 63 g de grăsimi fiecare. Pentru 4,54 USD per porție, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal destul de scump pentru ziua îndrăgostiților. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână condimente înnegrite, sos de ardei, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 75%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Mojo Flat Iron Steak, Marinated Flat Iron Steak și Flat Iron Steak cu sos Tango.

Instrucțiuni

1
Încinge o tigaie la foc mediu. Se condimentează friptura cu sos de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser
2
Stropiți sau aburiți cu puțin suc de lămâie și condimentați ușor cu doar o porție de sare de usturoi, sare, piper negru și condimente înnegrite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condiment înnegritCondiment înnegrit
Piper NegruPiper Negru
Sare De UsturoiSare De Usturoi
1/4 Chile Scotch Bonet, Tocat1/4 Chile Scotch Bonet, Tocat
Rosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul LorRosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul Lor
3
Așezați friptura în tigaie și acoperiți cu un capac. Fierbeți aproximativ 20 de minute sau până la gradul dorit de fierbere, întorcând și adăugând mai multe condimente la fiecare 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser
4
Scoateți fripturile pe un platou de servire și păstrați-le la cald. Amestecați untul și apa în tigaie, îndepărtând orice bucăți rumenite de pe fund pentru a face un sos. Asezonați cu usturoi suplimentar sare, sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
26 De Biscuiți Sărați, Zdrobiți, împărțiți26 De Biscuiți Sărați, Zdrobiți, împărțiți
Sare De UsturoiSare De Usturoi
1 Cană Chipsuri Albe De Copt, Topite1 Cană Chipsuri Albe De Copt, Topite
FripturăFriptură
SosSos
Ulei De Susan Prajit 1 Lingurita Sos IuteUlei De Susan Prajit 1 Lingurita Sos Iute
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser
5
Serviți fripturile cu sos presărat peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
SosSos

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru friptura Flat Iron. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Argyle Reserve Pinot Noir. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Argyle Reserve Pinot Noir
Argyle Reserve Pinot Noir
Valea Willamette este cel mai bine cunoscută pentru bogatul lor Pinot Noir și acesta este unul dintre cele mai mari și mai bogate din Argyle! Ia culoarea și parfumul unui trandafir de Guinee, adaugă arome de fructe de cireșe negre și boabe de marion cu arome de condimente de pământ turnat și cacao închisă și abia începi să te apropii de complexitatea acestui vin. „Coapt și generos, cu nuanțe distincte de violetă și petale de trandafir la aromele de cireșe și condimente, persistente cu textură fină. Are nevoie de timp pentru a se instala. Douăzeci la sută din vin va fi îmbuteliat sub capac cu filet. Vinul îmbuteliat sub capac cu filet a obținut un scor 92. puncte. Cel mai bun din 2007 până în 2012."-Wine Spectator
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții3
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista