Friptură De Curcan Rulată
Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $1.09 pe portie. O porție conține 279 calorii, 31g de proteine, și 12g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin importate, sare și piper de mare, coapse de curcan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Porc Rulată, Friptură De Coastă Rulată De Vită În Picioare, și Burtă de porc rulată cu friptură lentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Încălziți uleiul de măsline într-un vas de copt rezistent la flacără, iar când este fierbinte, dar nu fumează, rumeniți friptura de curcan pe toate părțile, ceea ce va dura aproximativ 8 minute.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați șalotele și ceapa în vas și condimentați friptura și legumele după bunul plac cusare și piper. Zdrobiți frunza de dafin și presărați-o peste friptura de curcan, împreună cu frunzele proaspete de cimbru.
Acoperiți și așezați pe raftul central din cuptor. Gatiti pana cand friptura este ferma la atingere si fiarta, aproximativ o ora, verificand-o ocazional pentru a fi siguri ca ceapa sau ceapa nu se lipesc de partea de jos a tigaiei. Dacă sunt, pur și simplu adăugați o lingură sau două de apă șiContinuați să gătiți.
Scoateți din cuptor, scoateți capacul și lăsați să stea cel puțin 10 minute, pentru a permite sucurilor să se retragă înapoi în carne. Feliați și serviți, cu șalotele și ceapa alături.