Friptură de curcan condimentată Thailandez cu ierburi proaspete
Thai-condimentată curcan coapsă friptură cu ierburi proaspete este un fără gluten, fără lactate și pescatarian farfurie. Această rețetă face 5 porții cu 20 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți cilantro, dezosate, frunze de mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Curcan Prăjit Condimentat, Crown friptură de miel cu ierburi proaspete, și Friptură de porc în picioare cu ierburi proaspete.
Instrucțiuni
1
Clătiți coapsele de curcan și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Coapsă
2
Într-un castron, amestecați busuioc, cilantro, mentă, usturoi, zahăr brun, sos de soia, ghimbir, sos de pește, ulei și pastă de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Pastă De Chili
Sos De Pește
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Întindeți aproximativ 2 linguri de amestec uniform pe partea dezosată a 1 coapsă de curcan. Puneți coapsa rămasă, dezosată în jos, peste amestecul de plante, aliniindu-se cu prima coapsă. Legați coapsele împreună la intervale de 1 inch cu șnur de bumbac pentru a crea un cilindru de aproximativ 3 inci lățime și 7 inci lungime. Cu degetele, bateți amestecul de plante rămase uniform pe toată friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Coapsă
Ardei Arbol
4
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă.
5
Dacă utilizați brichete de cărbune, movilați și aprindeți 60 de brichete pe grătarul de foc al unui grătar cu capac. Când brichetele sunt punctate cu cenușă cenușie, în 15 până la 20 de minute, împingeți cantități egale pe laturile opuse ale firegrate.
6
Adăugați încă 5 Brichete la fiecare movilă de cărbuni acum și după 30 de minute, dacă grătarul durează mai mult de atât.
7
Dacă utilizați un grătar cu gaz, întoarceți toate arzătoarele la înălțime, închideți capacul și încălziți timp de 10 minute. Apoi reglați arzătoarele pentru gătit indirect (căldură pe părțile laterale ale grătarului nu în jos centru sub alimente) și să păstreze pe mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Setați o tigaie de picurare pe focgrate între cărbuni sau arzătoare. Setați grătarul la grătar. Setați friptura în centrul grătarului, nu la foc. Acoperiți grătarul; guri de aerisire deschise pentru cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Gatiti friptura pana cand un termometru introdus in centrul carnii ajunge la 170, 40 pana la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
10
Transferați friptura pe un platou și, păstrându-l cald, lăsați să se odihnească 5 până la 10 minute.
11
Garnisiți platoul cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
12
Tăiați friptura în felii groase de 1/2 inci pentru a servi. Strângeți sucul din pene de var peste porții și adăugați sare după gust.