Friptură de curcan condimentată Thailandez cu ierburi proaspete

Friptură de curcan condimentată Thailandez cu ierburi proaspete
Thai-condimentată curcan coapsă friptură cu ierburi proaspete este un fără gluten, fără lactate și pescatarian farfurie. Această rețetă face 5 porții cu 20 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți cilantro, dezosate, frunze de mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Curcan Prăjit Condimentat, Crown friptură de miel cu ierburi proaspete, și Friptură de porc în picioare cu ierburi proaspete.

Instrucțiuni

1
Clătiți coapsele de curcan și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia CoapsăTurcia Coapsă
2
Într-un castron, amestecați busuioc, cilantro, mentă, usturoi, zahăr brun, sos de soia, ghimbir, sos de pește, ulei și pastă de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Pastă De ChiliPastă De Chili
Sos De PeșteSos De Pește
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Întindeți aproximativ 2 linguri de amestec uniform pe partea dezosată a 1 coapsă de curcan. Puneți coapsa rămasă, dezosată în jos, peste amestecul de plante, aliniindu-se cu prima coapsă. Legați coapsele împreună la intervale de 1 inch cu șnur de bumbac pentru a crea un cilindru de aproximativ 3 inci lățime și 7 inci lungime. Cu degetele, bateți amestecul de plante rămase uniform pe toată friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia CoapsăTurcia Coapsă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
4
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă.
5
Dacă utilizați brichete de cărbune, movilați și aprindeți 60 de brichete pe grătarul de foc al unui grătar cu capac. Când brichetele sunt punctate cu cenușă cenușie, în 15 până la 20 de minute, împingeți cantități egale pe laturile opuse ale firegrate.
6
Adăugați încă 5 Brichete la fiecare movilă de cărbuni acum și după 30 de minute, dacă grătarul durează mai mult de atât.
7
Dacă utilizați un grătar cu gaz, întoarceți toate arzătoarele la înălțime, închideți capacul și încălziți timp de 10 minute. Apoi reglați arzătoarele pentru gătit indirect (căldură pe părțile laterale ale grătarului nu în jos centru sub alimente) și să păstreze pe mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Setați o tigaie de picurare pe focgrate între cărbuni sau arzătoare. Setați grătarul la grătar. Setați friptura în centrul grătarului, nu la foc. Acoperiți grătarul; guri de aerisire deschise pentru cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Gatiti friptura pana cand un termometru introdus in centrul carnii ajunge la 170, 40 pana la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
10
Transferați friptura pe un platou și, păstrându-l cald, lăsați să se odihnească 5 până la 10 minute.
11
Garnisiți platoul cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
12
Tăiați friptura în felii groase de 1/2 inci pentru a servi. Strângeți sucul din pene de var peste porții și adăugați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista