Friptură de curcan condimentată Thailandez cu ierburi proaspete
Thai-condimentată curcan coapsă friptură cu ierburi proaspete este un fără gluten, fără lactate și pescatarian farfurie. Această rețetă face 5 porții cu 20 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți cilantro, dezosate, frunze de mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Curcan Prăjit Condimentat, Crown friptură de miel cu ierburi proaspete, și Friptură de porc în picioare cu ierburi proaspete.
Instrucțiuni
Clătiți coapsele de curcan și uscați-le.
Într-un castron, amestecați busuioc, cilantro, mentă, usturoi, zahăr brun, sos de soia, ghimbir, sos de pește, ulei și pastă de chili.
Întindeți aproximativ 2 linguri de amestec uniform pe partea dezosată a 1 coapsă de curcan. Puneți coapsa rămasă, dezosată în jos, peste amestecul de plante, aliniindu-se cu prima coapsă. Legați coapsele împreună la intervale de 1 inch cu șnur de bumbac pentru a crea un cilindru de aproximativ 3 inci lățime și 7 inci lungime. Cu degetele, bateți amestecul de plante rămase uniform pe toată friptura.
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă.
Dacă utilizați brichete de cărbune, movilați și aprindeți 60 de brichete pe grătarul de foc al unui grătar cu capac. Când brichetele sunt punctate cu cenușă cenușie, în 15 până la 20 de minute, împingeți cantități egale pe laturile opuse ale firegrate.
Adăugați încă 5 Brichete la fiecare movilă de cărbuni acum și după 30 de minute, dacă grătarul durează mai mult de atât.
Dacă utilizați un grătar cu gaz, întoarceți toate arzătoarele la înălțime, închideți capacul și încălziți timp de 10 minute. Apoi reglați arzătoarele pentru gătit indirect (căldură pe părțile laterale ale grătarului nu în jos centru sub alimente) și să păstreze pe mare.
Setați o tigaie de picurare pe focgrate între cărbuni sau arzătoare. Setați grătarul la grătar. Setați friptura în centrul grătarului, nu la foc. Acoperiți grătarul; guri de aerisire deschise pentru cărbune.
Gatiti friptura pana cand un termometru introdus in centrul carnii ajunge la 170, 40 pana la 45 de minute.
Transferați friptura pe un platou și, păstrându-l cald, lăsați să se odihnească 5 până la 10 minute.
Garnisiți platoul cu pene de var.
Tăiați friptura în felii groase de 1/2 inci pentru a servi. Strângeți sucul din pene de var peste porții și adăugați sare după gust.