Friptură De Coroană De Tobă

Friptură De Coroană De Tobă
Nevoie de o curs principal fără lactate? Friptura coroanei de tobă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 258 calorii, 27G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, sare, sos de cremă de țară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi pecanul, puteți urma acest fel principal cu Piccadilly ' s Cafeteria Pecan Delight – aceasta este o plăcintă ușoară cu pecan ca desert. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Încercați drumstick masalan sau drumstick curry / drumstick s, Crown friptură de porc, și Crown friptură de porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți betisoarele și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
2
Fir șir de bumbac alb (aproximativ 48 in. lung; vezi note) printr-un ac. La aproximativ 1/2 inch de capătul mare al unei tobe, împingeți acul prin carne, perpendicular pe și împotriva osului; trageți sfoara (dacă acul este prea alunecos pentru a apuca, folosiți clești). Repetați pentru a înfila copanele rămase împreună, păstrând laturile mai mari și curbate aliniate în aceeași direcție. Lăsați lungimi egale de sfoară libere la ambele capete ale lanțului de tobe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
3
Fir ac cu o altă lungime de 48 inch de șir. La aproximativ 1 inch de capătul îngust al tobelor, pe aceeași parte a oaselor unde este filetat primul șir, împingeți acul prin carne, perpendicular pe și împotriva oaselor; trageți sfoara, lăsând lungimi egale de sfoară libere la capete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
4
Într-un castron mic, amestecați făina, boiaua, 1 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Frecați uniform peste tobe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Setați o farfurie sau o tigaie rotundă, cu o lățime de 6 până la 7 inci, dreaptă, rezistentă la cuptor, de 2 1/2 până la 3 inci înălțime (Vezi notele pentru opțiuni), în centrul unei tigaie antiaderentă de 12 până la 14 inci. Betisoare slabe, capete înguste în sus, împotriva și în jurul vasului (un al doilea set de mâini ajută); legați sfoara de jos se termină perfect pentru a ține betisoarele aproape de vas, apoi legați capetele sforii de sus împreună pentru a menține betisoarele stabile. Reglați ușor toiagele, astfel încât acestea să fie la fel de distanțate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Puneți tigaia pe un raft în jumătatea inferioară a unui cuptor obișnuit sau cu convecție 375.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Coaceți până când toiagele sunt bine rumenite, 55 până la 60 de minute. Protejându-vă mâinile cu mănuși de cuptor, țineți ferm toiagele de farfurie și transferați-le pe un platou de cel puțin 12 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Mound cornbread și confiate pecan dressing în vasul; rezerva picaturi in pizza pan pentru sos de smântână țară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
9
Presărați pansamentul și janta platoului cu nuci pecan confiate rezervate. (Păstrați coroana caldă în cuptor cu ușa întredeschisă în timp ce faceți sos.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan ConfiateNuci Pecan Confiate
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Se ornează cu crenguțe de pătrunjel pentru a ascunde vasul Central.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
11
Pentru a servi, tăiați sfoara și scoateți betisoarele; aranjați pe farfurii cu pansament și nuci pecan. Puneți sosul peste pansament; adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Copane De PuiCopane De Pui
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista