Friptură De Coroană De Tobă
Nevoie de o curs principal fără lactate? Friptura coroanei de tobă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 258 calorii, 27G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, sare, sos de cremă de țară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi pecanul, puteți urma acest fel principal cu Piccadilly ' s Cafeteria Pecan Delight – aceasta este o plăcintă ușoară cu pecan ca desert. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Încercați drumstick masalan sau drumstick curry / drumstick s, Crown friptură de porc, și Crown friptură de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți betisoarele și uscați-le.
Fir șir de bumbac alb (aproximativ 48 in. lung; vezi note) printr-un ac. La aproximativ 1/2 inch de capătul mare al unei tobe, împingeți acul prin carne, perpendicular pe și împotriva osului; trageți sfoara (dacă acul este prea alunecos pentru a apuca, folosiți clești). Repetați pentru a înfila copanele rămase împreună, păstrând laturile mai mari și curbate aliniate în aceeași direcție. Lăsați lungimi egale de sfoară libere la ambele capete ale lanțului de tobe.
Fir ac cu o altă lungime de 48 inch de șir. La aproximativ 1 inch de capătul îngust al tobelor, pe aceeași parte a oaselor unde este filetat primul șir, împingeți acul prin carne, perpendicular pe și împotriva oaselor; trageți sfoara, lăsând lungimi egale de sfoară libere la capete.
Într-un castron mic, amestecați făina, boiaua, 1 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Frecați uniform peste tobe.
Setați o farfurie sau o tigaie rotundă, cu o lățime de 6 până la 7 inci, dreaptă, rezistentă la cuptor, de 2 1/2 până la 3 inci înălțime (Vezi notele pentru opțiuni), în centrul unei tigaie antiaderentă de 12 până la 14 inci. Betisoare slabe, capete înguste în sus, împotriva și în jurul vasului (un al doilea set de mâini ajută); legați sfoara de jos se termină perfect pentru a ține betisoarele aproape de vas, apoi legați capetele sforii de sus împreună pentru a menține betisoarele stabile. Reglați ușor toiagele, astfel încât acestea să fie la fel de distanțate.
Puneți tigaia pe un raft în jumătatea inferioară a unui cuptor obișnuit sau cu convecție 375.
Coaceți până când toiagele sunt bine rumenite, 55 până la 60 de minute. Protejându-vă mâinile cu mănuși de cuptor, țineți ferm toiagele de farfurie și transferați-le pe un platou de cel puțin 12 inci lățime.
Mound cornbread și confiate pecan dressing în vasul; rezerva picaturi in pizza pan pentru sos de smântână țară.
Presărați pansamentul și janta platoului cu nuci pecan confiate rezervate. (Păstrați coroana caldă în cuptor cu ușa întredeschisă în timp ce faceți sos.)
Se ornează cu crenguțe de pătrunjel pentru a ascunde vasul Central.
Pentru a servi, tăiați sfoara și scoateți betisoarele; aranjați pe farfurii cu pansament și nuci pecan. Puneți sosul peste pansament; adăugați sare și piper după gust.