Friptură De Coastă Frecată Cu Ierburi

Friptură De Coastă Frecată Cu Ierburi
Friptura de coaste frecată cu ierburi este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 799 calorii, 32g de proteine, și 73G de grăsime. Pentru $5.1 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de hrean, friptură de coaste de vită, piper măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură De Porc Frecată Cu Ierburi, Friptură de coroană de porc frecată cu usturoi și ierburi, și Curcan frecat cu ierburi.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 325 buc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați carnea de vită, cu partea grasă în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. Frecați jumătățile de usturoi peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Carne De VităCarne De Vită
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Întindeți 1/4 cană de muștar deasupra și părțile laterale ale cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Carne De VităCarne De Vită
4
Se amestecă ingredientele rămase de friptură, cu excepția uleiului; se amestecă uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prim RibPrim Rib
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Întindeți amestecul de ierburi deasupra și părțile laterale ale cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Carne De VităCarne De Vită
6
Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în centrul celei mai groase părți a cărnii de vită și să nu atingă osul. Prăjiți neacoperit 1 1/2 până la 2 ore pentru o coacere medie (155 buc.F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
7
Între timp, amestecați toate ingredientele sosului de hrean piperat. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
8
Acoperiți carnea de vită lejer cu Cort de folie și lăsați să stea aproximativ 15 minute înainte de a sculpta. (Temperatura va crește în jur de 5.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Se servește cu sos de hrean piperat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista