Friptură De Coastă Frecată Cu Ierburi
Friptura de coaste frecată cu ierburi este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 799 calorii, 32g de proteine, și 73G de grăsime. Pentru $5.1 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de hrean, friptură de coaste de vită, piper măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură De Porc Frecată Cu Ierburi, Friptură de coroană de porc frecată cu usturoi și ierburi, și Curcan frecat cu ierburi.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 buc.
Așezați carnea de vită, cu partea grasă în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. Frecați jumătățile de usturoi peste carnea de vită.
Întindeți 1/4 cană de muștar deasupra și părțile laterale ale cărnii de vită.
Se amestecă ingredientele rămase de friptură, cu excepția uleiului; se amestecă uleiul.
Întindeți amestecul de ierburi deasupra și părțile laterale ale cărnii de vită.
Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în centrul celei mai groase părți a cărnii de vită și să nu atingă osul. Prăjiți neacoperit 1 1/2 până la 2 ore pentru o coacere medie (155 buc.F).
Între timp, amestecați toate ingredientele sosului de hrean piperat. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră pentru a amesteca aromele.
Acoperiți carnea de vită lejer cu Cort de folie și lăsați să stea aproximativ 15 minute înainte de a sculpta. (Temperatura va crește în jur de 5.)
Se servește cu sos de hrean piperat.