Friptură de coastă de vită cu crustă de ierburi cu cartofi, morcovi și Pinot Noir Jus

Friptura de coaste de vită cu crustă de ierburi cu cartofi, morcovi și Pinot Noir Jus este o fără gluten rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 256 calorii. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de cartofi Yukon gold, ulei de măsline, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Încercați Friptură de coastă de vită cu crustă de ierburi cu cartofi, morcovi și Pinot Noir Jus, Dijon-friptură de coaste prime cu crustă de rozmarin cu Pinot Noir au jus, și Friptură de umăr de porc cu smochine, usturoi și Pinot Noir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pat friptură uscată și a pus, partea de grăsime în sus, pe raft în tigaie.
Zdrobiți grosolan boabele de piper într-un mortar și pistil sau prosop de bucătărie pliat (nu pânză de pământ) cu un kilogram de carne sau fundul unei tigaie grele. Amestecați boabele de piper, 3 linguri sare kosher, cimbru și rozmarin într-un castron mic.
Frecați friptura peste tot cu ulei, apoi acoperiți-o peste tot cu amestec de boabe de piper, apăsând pentru a-l ajuta să adere.
Lăsați friptura acoperită să stea la temperatura camerei 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 450 F cu suportul în treimea inferioară. Friptură de vită friptură de 20 de minute.
Reduceți temperatura cuptorului la 350 F și prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul cărnii (nu atingeți osul) înregistrează 110 F, 1 1/2 până la 2 ore mai mult.
Se transferă într-un platou (se păstrează sucurile de grăsime și tigaie în tigaie) și se lasă să stea, neacoperit, 40 de minute (temperatura cărnii va crește la aproximativ 130 de euro F pentru mediu-rar).
În timp ce friptura stă, puneți al doilea suport pentru cuptor în poziția a treia superioară și creșteți temperatura cuptorului la 450 F. Linia 1 foaie cu hârtie pergament.
Strecurați sucurile de tigaie din tigaia de prăjire printr-o sită într-o cană de măsurare din sticlă (tigaie de prăjire de rezervă).
Scurgeți bine cartofii și aruncați într-un castron mare cu 3 linguri de grăsime de vită topită din tigaia de prăjire și 1 linguriță de sare kosher, apoi întindeți-o pe tava căptușită cu pergament. Aruncați morcovii în același castron cu încă 3 linguri de grăsime de vită din tigaie și 1 linguriță de sare kosher, apoi întindeți-o pe altă tigaie cu margini. Prăjiți legumele în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, amestecând ocazional și schimbând poziția tigăilor la jumătatea prăjirii, până devin aurii, 25 până la 30 de minute pentru morcovi și 30 până la 35 de minute pentru cartofi.
Îndepărtați și aruncați orice grăsime rămasă din sucurile de tigaie. Setați tigaia peste 2 arzătoare.
Adăugați 1 cană de vin și deglazați tigaia fierbând-o la foc mare, răzuind bucăți maro, 1 minut.
Se toarnă în tigaie sucuri în ceașcă.
Gatiti ceapa in 1 lingura de unt cu 1/4 lingurita de sare kosher ramasa intr-o cratita grea de 3 pana la 4 litri la foc mediu, amestecand, pana devine aurie, 4 pana la 5 minute.
Adăugați amestecul de vin în cană, împreună cu vinul rămas în sticlă și fierbeți la foc mare până când amestecul se reduce la 3/4 cană, aproximativ 10 minute.
Adăugați bulion și continuați să fierbeți la foc mare până când amestecul se reduce la 1 1/2 căni. Se strecoară amestecul printr-o sită într-o altă cratiță și se amestecă în restul de 3 linguri de unt (tăiat în bucăți) până se încorporează. Sos de sezon cu sare și piper.
Pentru a sculpta friptura, glisați un cuțit de sculptură de-a lungul coastelor pentru a separa carnea de oase, apoi tăiați coastele în oase individuale. Feliați carnea și serviți cu legume și jus.