Friptură de ardei și orez

Friptură de ardei și orez
Friptura de ardei și orezul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 423 calorii, 29G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Un amestec de friptură de mușchi, ulei de măsline, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Friptură de ardei cu orez, Friptură de ardei și Pilaf de orez cu ciuperci, și Chimen friptură de ardei de vită și orez brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți orezul și 2 căni de apă într-o cratiță medie și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu și sotati ceapa și ardeiul gras verde până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se amestecă friptura, usturoiul și sosul de rumenire în amestecul de ceapă și ardei gras verde. Condimentează cu boia de ardei, sare condimentată și piper negru. Gatiti si amestecati pana cand friptura se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Sos De RumenireSos De Rumenire
Sare CondimentatăSare Condimentată
Piper NegruPiper Negru
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
FripturăFriptură
4
Se amestecă în 1 1/2 cești de apă și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Într-un castron mic, dizolvați amidonul de porumb în 1/2 cană de apă. Se amestecă în amestecul de friptură clocotită până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
FripturăFriptură
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se servește peste orezul fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista