Friptură De Ardei La Grătar Cu Salsa De Ardei Gras

Friptură De Ardei La Grătar Cu Salsa De Ardei Gras
Friptura de ardei la grătar cu Salsan de ardei gras este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 277 calorii. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați melasă, șalotă, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 80%. Încercați Friptură la grătar cu trei vârfuri cu Salsa de ardei gras, Friptură Vegană De Ardei Gras (Alias Piper Fals), și Friptură de flanc la grătar marinată Balsamic cu gust de ardei gras pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 10 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați și marinați în frigider 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Scoateți fripturile și legumele din pungă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Puneți marinada rezervată într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 3 linguri (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4
Puneți o tigaie pentru grătar acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
5
Adăugați șalotă și ardei grași; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand sunt fragede. Tăiați șalotele și ardeii grași; așezați într-un castron mic. Se amestecă marinada redusă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Apăsați 1 linguriță de piper măcinat grosier pe 1 parte a fiecărei fripturi. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie; acoperiți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat GrosierPiper Negru Măcinat Grosier
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Puneți tigaia la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați fripturi, părțile piperate în jos; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
9
Adăugați salsa de ardei gras; gatiti pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Dientes De AjoDientes De Ajo
10
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista