Friptură De Ardei La Grătar Cu Salsa De Ardei Gras

Friptura de ardei la grătar cu Salsan de ardei gras este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 277 calorii. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați melasă, șalotă, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 80%. Încercați Friptură la grătar cu trei vârfuri cu Salsa de ardei gras, Friptură Vegană De Ardei Gras (Alias Piper Fals), și Friptură de flanc la grătar marinată Balsamic cu gust de ardei gras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 10 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați și marinați în frigider 30 de minute.
Scoateți fripturile și legumele din pungă, rezervând marinada.
Puneți marinada rezervată într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 3 linguri (aproximativ 2 minute).
Puneți o tigaie pentru grătar acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați șalotă și ardei grași; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand sunt fragede. Tăiați șalotele și ardeii grași; așezați într-un castron mic. Se amestecă marinada redusă; pus deoparte.
Apăsați 1 linguriță de piper măcinat grosier pe 1 parte a fiecărei fripturi. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie; acoperiți cu spray de gătit.
Puneți tigaia la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați fripturi, părțile piperate în jos; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Adăugați salsa de ardei gras; gatiti pana se incalzeste bine.
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
![Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot]()
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc