Friptură de ardei cu Pesto de ardei roșu prăjit

Friptură de ardei cu Pesto de ardei roșu prăjit
Friptura de ardei cu Pesto de ardei roșu prăjit este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 483 calorii, 41G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, friptură de vită, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Mâncare Curată Pesto De Ardei Roșu Prăjit Și Nuci, Pesto de ardei roșu prăjit parmezan anghinare umplute cu 5 minute de ardei roșu Hollandaise, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați ambele părți ale fripturii cu piper și sare; periați cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
FripturăFriptură
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Încălziți tigaia la grătar la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
3
Adăugați friptură; gătiți 10 până la 15 minute, întorcându-vă o dată sau până la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
4
Scoateți friptura din tigaie pe tăietură; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
TigaieTigaie
5
Între timp, într-un castron mic, amestecați pesto, ardei prăjiți și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ArdeiArdei
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Tăiați friptura în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
7
Se servește cu pesto de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca gloata Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Merlot
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista