Friptură cu sos de ciuperci de vin roșu

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura cu sos de ciuperci de vin roșu. Pentru $6.85 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 619 calorii. Această rețetă servește 6. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă perlată, ceapă, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Friptură cu sos de ciuperci de vin roșu, Friptură Salisbury cu ciuperci și sos de vin, și Friptură de flanc în sos de vin de ciuperci.
Instrucțiuni
Se condimentează fripturile cu sare șiardei negru. Pe un grătar pancoat cu spray de gătit,gătiți fripturile la căldură medie-mare, întorcându-vă o dată, până cândroz în interior, 3 până la 4 minute perside.
Se ia de pe foc șiacoperiți cu folie. Într-un castron, toscorcovi, dovlecei, ceapă perlatăși încolțește în 1/2 lingură ulei. Căldură medie, în loturi șise întoarce o dată, gătește până se moaleși se fierbe, 6 minute. Într-o tigaie mare la foc mediu,se încălzește restul de 1 1/2 linguri ulei.Feliați ciupercile; la tigaie, adăugațiciuperci, ceapă albă șiusturoi; gatiti pana se rumeneste ceapa,5 pana la 7 minute.
Adăugați vin șisimmer 3 până la 5 minute.
Adăugațibulion și aduceți la fierbere. Într-un castron, dizolvați amidonul de porumb în1 lingură de apă rece. Reduceți căldura și adăugați încet amestecul de amidon de porumb în amestecul de bulion,amestecând continuu, până când sosul este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri.
Adăugați pastă de roșii, condimente italiene șisare și piper negru; simmer7 până la 10 minute. Feliați friptura, acoperiți cu sos de ciuperci;serviți alături de legume.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Merlotul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.