Friptură cu mărar
Friptura la oală cu mărar durează aproximativ 7 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35 g de proteine , 22 g de grăsimi și un total de 631 de calorii . Pentru 1,65 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână smântână, sos pentru rumenire, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca fel principal prietenos cu bugetul. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 56% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: friptură de oală instant pentru oală sub presiune , friptură clasică de oală și friptură maghiară .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați 1 linguriță de mărar, sare și piper.
Se presară pe ambele părți ale fripturii.
Transferați într-un 3-qt. aragaz lent.
Adăugați apă și oțet. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7-8 ore sau până când carnea este fragedă.
Scoateți carnea și păstrați-l la cald. Într-un castron mic, combinați făina și mararul rămas; se amestecă în apă rece până se omogenizează. Amestecați treptat în slow cooker.
Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 30 de minute sau până se îngroașă. Se adaugă smântâna și sosul pentru rumenire, dacă se dorește; căldură prin.
Serviți carne de vită și sos de smântână cu orez.