Friptură cu mărar

Friptură cu mărar
Friptura la oală cu mărar durează aproximativ 7 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35 g de proteine , 22 g de grăsimi și un total de 631 de calorii . Pentru 1,65 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână smântână, sos pentru rumenire, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca fel principal prietenos cu bugetul. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 56% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: friptură de oală instant pentru oală sub presiune , friptură clasică de oală și friptură maghiară .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați 1 linguriță de mărar, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Se presară pe ambele părți ale fripturii.
3
Transferați într-un 3-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Adăugați apă și oțet. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7-8 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Scoateți carnea și păstrați-l la cald. Într-un castron mic, combinați făina și mararul rămas; se amestecă în apă rece până se omogenizează. Amestecați treptat în slow cooker.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 30 de minute sau până se îngroașă. Se adaugă smântâna și sosul pentru rumenire, dacă se dorește; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
7
Serviți carne de vită și sos de smântână cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista