Friptura cu legume prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 711 calorii. Pentru $ 5.12 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica roșii conservate, realizate din carne de vită bouillon nu, sare cușer și piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați O oală oală friptură cu legume prăjite, Friptură cu legume rădăcinoase prăjite, și Friptură De Puielegume Prăjite De Iarnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți un cuptor olandez mare, cu capac, la foc mediu-mare. Condimentează carnea generos cu sare și piper și presară ușor cu făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Adăugați uleiul în oală, așezați carnea în tigaie și căutați pe ambele părți până se rumenesc profund mahon, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați carnea pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Se toarnă toate, cu excepția a aproximativ 2 linguri de ulei din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie și gătiți până la parfum și moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați roșiile, rupându-le cu mâna în timp ce le adăugați în oală și gătiți până la un roșu de cărămidă profundă, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați vinul și, cu o lingură de lemn, răzuiți orice bucăți rumenite care se agață de fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați lichidul de roșii rămas, bulionul de vită, cimbrul și frunzele de dafin și dați la fiert. Întoarceți friptura în oală, cuibăriți-o în lichid, acoperiți și transferați vasul în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Gatiti pana cand friptura este doar frageda, aproximativ 1 1/2 ore.
11
Scoateți capacul și continuați să gătiți, neacoperit până se înmoaie încă aproximativ 1 oră.
12
Între timp, aruncați ceapa, morcovii, păstârnacul și napii cu uleiul de măsline, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Nap
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
13
Se întinde pe o foaie de copt în 1 strat. Este posibil să trebuiască să folosiți 2 foi de copt. Odată ce friptura iese din cuptor, ridicați temperatura la 450 de grade F. prăjiți legumele, întorcându-vă la jumătatea gătitului, până când sunt caramelizate și fragede, aproximativ 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Transferați friptura pe o farfurie și acoperiți ușor cu folie. Îndepărtați grăsimea de pe suprafața lichidului și aruncați-o. Aduceți sosul la fiert la foc mediu-mare și gătiți până se îngroașă. Pentru un sos îngroșat, amestecați amestecul de amidon de porumb și aduceți la fierbere. (Testați grosimea sosului lingonind unele pe o farfurie și verificând consistența). Amestecați pătrunjelul, gustați și reglați sarea și piperul, după cum este necesar. Păstrați friptura caldă în sos până când este gata de felie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
15
Feliați friptura în oală și așezați-o pe un platou, înconjurați-o cu legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1,5 Kg De Lengua De Res
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
16
Se toarnă o parte din sos deasupra și se servește restul într-o barcă de sos pe lateral.