Friptură cu legume prăjite

Friptură cu legume prăjite
Friptura cu legume prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 711 calorii. Pentru $ 5.12 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica roșii conservate, realizate din carne de vită bouillon nu, sare cușer și piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați O oală oală friptură cu legume prăjite, Friptură cu legume rădăcinoase prăjite, și Friptură De Puielegume Prăjite De Iarnă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți un cuptor olandez mare, cu capac, la foc mediu-mare. Condimentează carnea generos cu sare și piper și presară ușor cu făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Adăugați uleiul în oală, așezați carnea în tigaie și căutați pe ambele părți până se rumenesc profund mahon, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Transferați carnea pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Se toarnă toate, cu excepția a aproximativ 2 linguri de ulei din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie și gătiți până la parfum și moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați roșiile, rupându-le cu mâna în timp ce le adăugați în oală și gătiți până la un roșu de cărămidă profundă, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Adăugați vinul și, cu o lingură de lemn, răzuiți orice bucăți rumenite care se agață de fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Adăugați lichidul de roșii rămas, bulionul de vită, cimbrul și frunzele de dafin și dați la fiert. Întoarceți friptura în oală, cuibăriți-o în lichid, acoperiți și transferați vasul în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Gatiti pana cand friptura este doar frageda, aproximativ 1 1/2 ore.
11
Scoateți capacul și continuați să gătiți, neacoperit până se înmoaie încă aproximativ 1 oră.
12
Între timp, aruncați ceapa, morcovii, păstârnacul și napii cu uleiul de măsline, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
NapNap
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
13
Se întinde pe o foaie de copt în 1 strat. Este posibil să trebuiască să folosiți 2 foi de copt. Odată ce friptura iese din cuptor, ridicați temperatura la 450 de grade F. prăjiți legumele, întorcându-vă la jumătatea gătitului, până când sunt caramelizate și fragede, aproximativ 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Transferați friptura pe o farfurie și acoperiți ușor cu folie. Îndepărtați grăsimea de pe suprafața lichidului și aruncați-o. Aduceți sosul la fiert la foc mediu-mare și gătiți până se îngroașă. Pentru un sos îngroșat, amestecați amestecul de amidon de porumb și aduceți la fierbere. (Testați grosimea sosului lingonind unele pe o farfurie și verificând consistența). Amestecați pătrunjelul, gustați și reglați sarea și piperul, după cum este necesar. Păstrați friptura caldă în sos până când este gata de felie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți SotațiCreveți Sotați
15
Feliați friptura în oală și așezați-o pe un platou, înconjurați-o cu legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1,5 Kg De Lengua De Res1,5 Kg De Lengua De Res
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
16
Se toarnă o parte din sos deasupra și se servește restul într-o barcă de sos pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Ingrediente

2grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion de vită, de casă sau făcut din bouillon de vită (2 cuburi de bouillon și 2 căni de apă fierbinte) nu este conservatbulion de vită, de casă sau făcut din bouillon de vită (2 cuburi de bouillon și 2 căni de apă fierbinte) nu este conservat1kilogramecarne de vită chuck fripturăcarne de vită chuck friptură4251 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii întregi, în sucroșii întregi, în suc3morcovi morcovi, curățați și tăiați în bucăți de 2 incimorcovi morcovi, curățați și tăiați în bucăți de 2 inci12 lingurițe de pudră de usturoiamidon de porumb, amestecat cu 2 linguri de apă, opționalamidon de porumb, amestecat cu 2 linguri de apă, opțional12 lingurițe de pudră de usturoifăină universalăfăină universală791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel proaspăt tocat grosier, opționalpătrunjel proaspăt tocat grosier, opțional3crenguțecimbru proaspăt sau 2 lingurițe uscatecimbru proaspăt sau 2 lingurițe uscate5cuișoareusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit6creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat6creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat după gustSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat după gust53 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmDespre uleiul de măslineDespre uleiul de măsline1lingura. otet de vin rosuceapă, feliatăceapă, feliată21 litru de lapte integral, la temperatura camereipăstârnac, decojit, tăiat în monede de 1/2 inchpăstârnac, decojit, tăiat în monede de 1/2 inch21 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapă roșie, decojită și sfărâmată, sau 6 ceapă eșalotă, decojită și înjumătățităceapă roșie, decojită și sfărâmată, sau 6 ceapă eșalotă, decojită și înjumătățită1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsemințe de leuștean pudrăsemințe de leuștean pudră1(vinete)napi, curățați și tăiați în 8 pene sau 1 rădăcină medie de țelină, curățați și tăiați în 8 bucăți mari sau ambelenapi, curățați și tăiați în 8 pene sau 1 rădăcină medie de țelină, curățați și tăiați în 8 bucăți mari sau ambele33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista