Friptură cu crustă de piper cu sos de muștar-mentă

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura cu crustă de piper cu sos de muștar-mentă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 456 calorii, 35g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.33 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, ulei de canolan, hrean și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură cu crustă de ardei cu sos de Zinfandel de căpșuni și Aioli de muștar portocaliu, Burgeri cu crustă de piper negru cu sos de muștar, și Salată De Friptură Cu Crustă De Ardei.
Instrucțiuni
Combinați muștarul, mierea, hreanul, menta, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un castron mic; bateți bine.
Lăsați amestecul de muștar să stea la temperatura camerei pentru a permite aromelor să se amestece (aproximativ 15 minute).
Combinați sarea și piperul rămas într-un vas puțin adânc; apăsați ambele părți ale fripturilor în amestec.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mare până când uleiul începe să strălucească.
Așezați friptura în tigaie; gatiti pana se formeaza o crusta (aproximativ 4-5 minute). Întoarceți fripturile; continuați să gătiți până la gradul dorit de coacere (aproximativ 3 minute pentru rare, 4 minute pentru mediu-rar și 5 minute pentru mediu).
Scoateți fripturile din tigaie; lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de servire.
Serviți fripturi cu sos de muștar.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.