Friptură Cu Coaste Cu Ierburi
Friptura cu coaste cu ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 8,46 USD pe porție. O porție conține 1211 calorii, 55g de proteine, și 108g de grăsime. Este perfect pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, sare kosher, friptură de coaste prime și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Încercați Friptură Cu Coaste Cu Ierburi, Friptură De Oală Cu Ierburi, și Friptură Cu Coaste Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați toate, cu excepția unui strat subțire de grăsime din friptură. Măcinați boabele de piper și frunzele de dafin cu sare într-o pulbere într-o râșniță electrică de cafea/condimente, apoi transferați într-un mortar.
Adăugați usturoi, cimbru și rozmarin, apoi bateți într-o pastă netedă cu pistil. Se amestecă uleiul. Frecați pasta peste tot friptura.
Transferați friptura într-un set de rafturi într-o tigaie mică ignifugă. Marinati, acoperiti si raciti, cel putin 8 ore.
Lăsați friptura să stea la temperatura camerei 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Friptură de vită în mijlocul cuptorului 20 de minute. Reduceți temperatura la 350 F și prăjiți carnea de vită până când un termometru introdus în centrul cărnii înregistrează 110 F, 1 1/2 până la 1 3/4 ore mai mult.
Transferați carnea de vită într-un platou mare și lăsați să stea, neacoperit, 25 de minute. (Carnea va continua să gătească, ajungând la aproximativ 130 de f pentru mediu-rar.)
Grăsime degresată din sucurile de tigaie.
Adăugați bulion, rozmarin, cimbru și usturoi și deglazați tigaia fierbând deasupra aragazului la foc moderat, amestecând și răzuind bucăți maro.
Transferați într-o cratiță mică și adăugați orice sucuri care s-au adunat pe platou. Se fierbe ușor 10 minute. Degresați grăsimea și condimentați jus cu sare și piper.
Puneți felii de la friptură și serviți cu jus.
* Friptura poate Marina până la 24 de ore.