Friptură cu ceapă caramelizată
Friptură cu ceapă caramelizată este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 4 porții. Această garnitură are 1006 de calorii, 90 g de proteine și 56 g de grăsime per porție. Pentru 5,38 USD per porție, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de muștar dijon, ulei de măsline, piper măcinat grosier și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 68%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: friptură cu ceapă caramelizată la cuptor, friptură de vită, ceapă caramelizată, havarti și sandviș cu rucola la focaccia și friptură cu usturoi.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente; pus deoparte.
Se presară friptura cu ceapă sare și piper. Într-o tigaie mare, rumeniți carnea în ulei pe toate părțile.
Așezați ceapa și prăjiți într-un 5-qt. Care gateste incet; turnați amestecul de bere deasupra. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea este fragedă.
Scoateți friptura și ceapa și păstrați-le la cald. Grasimi degresate din sucurile de gatit; transferați 2 căni într-o cratiță mică. Aduceți lichidul la fierbere.
Combina amidonul de porumb si apa pana se omogenizeaza; se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Serviți cu jumătate din friptură și ceapă. Păstrați friptura rămasă, ceapa și sucurile de gătit pentru Supa de Vită și Orz de Legume (rețetă și în Finder) sau păstrați pentru o altă utilizare.