Friptură Cu Bandă Prăjită

Friptură Cu Bandă Prăjită
Pan-Seared Strip Steak ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 292 calorii, 23g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, crenguțe de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură de bandă prăjită cu ciuperci, Vietnameză Pan-Ars Strip Steak, și Friptură cu bandă prăjită cu sos de smântână de muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lăsați fripturile să stea 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
2
Presărați sare și piper uniform peste fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
3
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați fripturi în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Reduceți căldura la mediu-scăzut; adăugați unt, cimbru și usturoi în tigaie. Prindeți cu atenție mânerul tigaiei folosind o mănușă de cuptor sau un prosop de vase pliat. Tilt pan spre tine, astfel încât bazine de unt; gatiti 1 1/2 minute, ungere fripturi cu unt în mod constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
FripturăFriptură
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Cuptor MittCuptor Mitt
TigaieTigaie
6
Scoateți fripturile din tigaie; acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
7
Lăsați să stea 10 minute. Rezervați amestecul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
8
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri. Aruncați cimbru și usturoi; lingură amestec de unt rezervat peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
BoabeBoabe
FripturăFriptură
CimbruCimbru

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Rabble Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Merlot
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.
DificultateGreu
Gata În51 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista