Friptura cu aragaz lent și Chili de fasole neagră este un fără lactate felul principal. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 402 calorii, 47G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați fasole, sos de roșii, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Friptură cu aragaz lent și Chili de fasole neagră, Slow Cooker Fasole Neagră Curcan Chili, și Carne de vită cu aragaz lent și Chili de fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați grăsimea din carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
2
Tăiați carnea de vită în cuburi de 3/4 inch. În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, amestecați carnea de vită și amestecul de supă (uscat). Se amestecă ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
3
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 10 ore.
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.