Friptură cu aragaz lent și Chili de fasole neagră
Friptura cu aragaz lent și Chili de fasole neagră este un fără lactate felul principal. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 402 calorii, 47G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați fasole, sos de roșii, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Friptură cu aragaz lent și Chili de fasole neagră, Slow Cooker Fasole Neagră Curcan Chili, și Carne de vită cu aragaz lent și Chili de fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din carne de vită.
Tăiați carnea de vită în cuburi de 3/4 inch. În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, amestecați carnea de vită și amestecul de supă (uscat). Se amestecă ingredientele rămase.
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 10 ore.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.