Friptură asiatică la grătar și salată de spanac

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura asiatică la grătar și salata de spanac ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 273 calorii, 14g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.43 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de spanac pentru copii, zahăr brun, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată Asiatică de friptură la grătar cu Manchego, Friptură asiatică la grătar cu salată de Mango, și Friptură La Grătar-Salată De Porumb-Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și uscați spanacul.
Așezați frunzele într-un bol mare de salată; deoparte.
Bateti impreuna 2 linguri ulei de masline, usturoiul, sucul de lime, zaharul si sosul de soia intr-un bol mic; deoparte.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie din fontă sau o tigaie la grătar pe grătarul pregătit. Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, sotează ceapa, amestecând constant, timp de 3 minute.
Transferați ceapa în castron cu spanac.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline în tigaie. Sear friptură la foc mediu-mare aproximativ 3 minute pe fiecare parte sau până la mediu-rare.
Scoateți tigaia de pe foc și transferați imediat friptura pe o tăietură; lăsați să se odihnească.
Întoarceți tigaia la căldură și adăugați amestecul de soia-var în tigaie; rotiți focul la mediu-înalt. Degajează tigaia amestecând constant și slăbind bucățile maro pe fund. Acoperiți și păstrați cald.
Feliați friptura cât mai subțire posibil, tăiați împotriva cerealelor și aranjați peste ceapă și verdeață.
Stropiți cu sos și garnisiți cu o crenguță de coriandru.
Se presară cu arahide (dacă se dorește).
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.