Fripturi T-Bone la grătar

Fripturi T-Bone la grătar
Fripturile T-Bone la grătar necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 865 de calorii, 74 g de proteine și 58 g de grăsime fiecare. Pentru 6,4 USD per porție, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a fost perfect. Este perfect pentru 4 iulie. Această rețetă de la Taste of Home necesită condimente pentru friptură de la Montreal, oțet de vin roșu, ulei de canolan și apă. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 14%. Încercați Fripturile T-Bone la grătar, Fripturile T-Bone la grătar cu confit de ceapă balsamic și Fripturile T-Bone cu piper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele 10 ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Adăugați fripturi; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Dați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
3
Scurgeți și aruncați marinata. Fripturile la grătar, acoperite, la foc mediu, timp de 8-12 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

T Bone Steak poate fi asociat cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Weinert Cavas de Weinert. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista