Fripturi T-Bone cu crustă de ardei la grătar cu unt de arpagic Worcestershire
Gratar piper Crusted T-Bone fripturi cu Worcestershire-unt de arpagic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 7.02 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 1113 calorii, 71G de proteine, și 89G de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de ulei de măsline, ulei de măsline, boabe de piper măcinate grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Fripturi la grătar cu marinată balsamică Worcestershire, Fripturi Triple-piper T-bone, și Fripturi T-Bone La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul sau arzătorul lateral.
Încălziți uleiul într-o tigaie medie adăugați șobolani și usturoi și gătiți până se înmoaie, lăsați să se răcească ușor.
Puneți untul într-un castron mic și adăugați amestecul de șalot, Worcestershire, muștar și arpagic și amestecați până se combină. Condimentează cu sare și piper după gust. Răzuiți amestecul în centrul unei bucăți de hârtie cerată și rotiți-l într-un jurnal. La frigider până se întărește.
Amestecați boabele de piper și praful ancho chile într-un vas mediu de copt.
Ungeți fripturile cu ulei de măsline și condimentați cu sare. Dragați o parte a fripturilor în amestecul de ardei și grătați, cu fața în jos, până se rumenesc, aproximativ 5 până la 6 minute, întoarceți-vă și continuați să grătați 6 până la 7 minute pentru o coacere medie-rară.
Se scoate de pe grătar și se acoperă cu o felie de unt.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.