Fripturi savuroase cu sos de ciuperci

Fripturi savuroase cu sos de ciuperci
Fripturi savuroase cu sos de ciuperci este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 209 calorii. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru ziua valentin. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ciuperci, vin, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Încercați Fripturi cu ochi de coaste cu sos de ciocolată savuros, Fripturi cu ochi de coaste cu sos de ciuperci, și Fripturi cu sos de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați fripturi cu piper negru. Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Piper NegruPiper Negru
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați fripturi; gatiti 2 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la mediu; gătiți încă 3 minute, rotind o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
3
Scoateți fripturile din tigaie; întindeți muștarul peste fripturi și acoperiți cu sos Worcestershire. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
MuștarMuștar
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Înveliți tigaia cu spray de gătit; adăugați ceapă și gătiți, amestecând continuu, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ciupercile și restul de 3 ingrediente; gatiti, amestecand continuu, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
6
Întoarceți fripturile în tigaie. Gatiti 4-5 minute sau la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Transferați fripturile în 4 farfurii individuale de servire; lingură amestec de ciuperci peste fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
FripturăFriptură

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot "Scosso" Blend. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Patru Crame Brix Paso Robles Sangiovese, Cabină, Amestec Merlot
Patru Crame Brix Paso Robles Sangiovese, Cabină, Amestec Merlot" Scosso"
Un "super toscan" Californian de Sangiovese, Cabernet Sauvignon și Merlot este o plimbare completă pentru simțuri. Aroma concentrată de zmeură și mure cu tutun și condimente dau un nas cald îndrăzneț acestui amestec. Zmeura și espresso pe gust sunt echilibrate de taninuri pline și rotunjite de note de piper și vanilie cu un finisaj dulce de fructe de pădure.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista