Fripturi Portabella cu sos de muștar-șalot

Fripturi Portabella cu sos de muștar-șalot
Fripturi Portabella cu sos de muștar-șalotă este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 129 calorii. Un amestec de tarhon, amidon de porumb, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fripturi cu sos de ceapă eșalotă, Fripturi de carne de porc în sos cremos de ceapă și ciuperci, și Rack de miel cu sos de muștar-șalot pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și scurgeți năsturelul; scoateți crengutele fragede (ar trebui să aveți 1 1/2 până la 2 căni). Tăiați suficient din creșterea de apă rămasă (inclusiv tulpinile) pentru a face 1/4 cană; salvați resturile pentru alte utilizări sau aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
2
Tăiați și aruncați orice tulpini de ciuperci pentru a face capetele la același nivel cu interiorul capacelor; clătiți capacele și uscați-le. Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline și 1 lingură Worcestershire. Frecați amestecul uniform pe părțile netede ale capacelor de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Presărați ușor ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
4
Așezați capacele, cu fața în jos, pe un suport într - un pui de carne de 10 pe 15 inci sau o tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Se fierbe aproximativ 4 centimetri de la căldură până când sucul începe să picure din capacele de ciuperci, 4 până la 5 minute. Întoarceți capacele și fierbeți până când sucul din bule și ciupercile sunt flexibile, cu 5 până la 7 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
6
Între timp, combinați șobolani, oțet și tarhon într - o tigaie de 8 până la 10 inci; se fierbe la foc mare, amestecând des, până când tot lichidul s-a evaporat, aproximativ 1 minut. Într-un alt castron mic, amestecați amidonul de porumb cu 2 linguri de apă până se omogenizează; bateți laptele, muștarul și restul de 1 linguriță Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Se adaugă în amestecul de șalot și se amestecă până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
8
Adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
9
Transferați capacele de ciuperci pe farfurii. Trageți crenguțe de năsturel alături de capace. Spoon sos în mod egal peste ciuperci și se presară cu năsturel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista