Fripturi Portabella cu sos de muștar-șalot

Fripturi Portabella cu sos de muștar-șalot
Fripturi Portabella cu sos de muștar-șalotă este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 129 calorii. Un amestec de tarhon, amidon de porumb, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fripturi cu sos de ceapă eșalotă, Fripturi de carne de porc în sos cremos de ceapă și ciuperci, și Rack de miel cu sos de muștar-șalot pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și scurgeți năsturelul; scoateți crengutele fragede (ar trebui să aveți 1 1/2 până la 2 căni). Tăiați suficient din creșterea de apă rămasă (inclusiv tulpinile) pentru a face 1/4 cană; salvați resturile pentru alte utilizări sau aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
2
Tăiați și aruncați orice tulpini de ciuperci pentru a face capetele la același nivel cu interiorul capacelor; clătiți capacele și uscați-le. Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline și 1 lingură Worcestershire. Frecați amestecul uniform pe părțile netede ale capacelor de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Presărați ușor ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4
Așezați capacele, cu fața în jos, pe un suport într - un pui de carne de 10 pe 15 inci sau o tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Se fierbe aproximativ 4 centimetri de la căldură până când sucul începe să picure din capacele de ciuperci, 4 până la 5 minute. Întoarceți capacele și fierbeți până când sucul din bule și ciupercile sunt flexibile, cu 5 până la 7 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
6
Între timp, combinați șobolani, oțet și tarhon într - o tigaie de 8 până la 10 inci; se fierbe la foc mare, amestecând des, până când tot lichidul s-a evaporat, aproximativ 1 minut. Într-un alt castron mic, amestecați amidonul de porumb cu 2 linguri de apă până se omogenizează; bateți laptele, muștarul și restul de 1 linguriță Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se adaugă în amestecul de șalot și se amestecă până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8
Adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
9
Transferați capacele de ciuperci pe farfurii. Trageți crenguțe de năsturel alături de capace. Spoon sos în mod egal peste ciuperci și se presară cu năsturel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista