Fripturi Portabella cu sos de muștar-șalot

Fripturi Portabella cu sos de muștar-șalotă este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 129 calorii. Un amestec de tarhon, amidon de porumb, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fripturi cu sos de ceapă eșalotă, Fripturi de carne de porc în sos cremos de ceapă și ciuperci, și Rack de miel cu sos de muștar-șalot pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și scurgeți năsturelul; scoateți crengutele fragede (ar trebui să aveți 1 1/2 până la 2 căni). Tăiați suficient din creșterea de apă rămasă (inclusiv tulpinile) pentru a face 1/4 cană; salvați resturile pentru alte utilizări sau aruncați.
Tăiați și aruncați orice tulpini de ciuperci pentru a face capetele la același nivel cu interiorul capacelor; clătiți capacele și uscați-le. Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline și 1 lingură Worcestershire. Frecați amestecul uniform pe părțile netede ale capacelor de ciuperci.
Presărați ușor ambele părți cu sare și piper.
Așezați capacele, cu fața în jos, pe un suport într - un pui de carne de 10 pe 15 inci sau o tigaie de copt.
Se fierbe aproximativ 4 centimetri de la căldură până când sucul începe să picure din capacele de ciuperci, 4 până la 5 minute. Întoarceți capacele și fierbeți până când sucul din bule și ciupercile sunt flexibile, cu 5 până la 7 minute mai mult.
Între timp, combinați șobolani, oțet și tarhon într - o tigaie de 8 până la 10 inci; se fierbe la foc mare, amestecând des, până când tot lichidul s-a evaporat, aproximativ 1 minut. Într-un alt castron mic, amestecați amidonul de porumb cu 2 linguri de apă până se omogenizează; bateți laptele, muștarul și restul de 1 linguriță Worcestershire.
Se adaugă în amestecul de șalot și se amestecă până la fierbere.
Adăugați sare și piper după gust.
Transferați capacele de ciuperci pe farfurii. Trageți crenguțe de năsturel alături de capace. Spoon sos în mod egal peste ciuperci și se presară cu năsturel tocat.