Fripturi Mahi Mahi cu salsa de Mango și cuscus Curry
Rețeta fripturi Mahi Mahi cu sos de mango și cuscus Curry ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 25 minute. Pentru $ 8.46 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 359 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de lame arpagic, ardei gras, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Mahi mahi ars cu Salsa de Mango-ananas la grătar, orez verde și fasole neagră, Tacos de pește Mahi Mahi cu salsa de mango Chipotle, și Chipotle Mahi Mahi Burrito boluri cu nucă de cocos Cilantro Lime Rice + salsa picantă de căpșuni-Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți tigaia pentru grătar sau grătarul electric interior la foc mare. Strângeți sucul de 1 var peste pește.
Stropiți fripturile cu puțin ulei și frecați uleiul în pește pentru a acoperi. Condimentează fripturile cu sare și piper. Gatiti fripturi 5 minute pe fiecare parte pe gratar fierbinte.
Pentru a asambla salsa, combinați toate ingredientele pentru salsa într-un castron mic.
Pentru a face cuscus, aduceți bulionul sau apa la fiert cu pudră de curry, sare, ulei și stafide.
Așezați cuscusul într-un castron.
Adăugați lichid fierbinte în castron și acoperiți.
Lăsați cuscusul să stea 10 minute. Puf cuscus cu o furculiță și se combină cu scallions, morcov, bucăți de portocale și migdale.
Topeste peste cu salsa si serveste cu portii generoase de cuscus curry.
Aveți la îndemână câteva chipsuri gourmet pentru gustări cu salsa rămasă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat, persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite de duzină...sau zeci.