Fripturi hrănite cu iarbă cu Chimichurri Kalamata-măsline

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturi hrănite cu iarbă cu Chimichurri Kalamata-măsline. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 348 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână piper cayenne, sare kosher grosieră, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fripturi hrănite cu iarbă cu Chimichurri Kalamata-măsline, Fripturi cu ochi de coastă hrănite cu iarbă la grătar cu vinaigretă Balsamic-Caper, și Fripturi de muschi de vita hranite cu iarba cu ciuperci feliate saut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei în greletigaie medie la foc mediu.
Adăugați usturoi feliat, ardei roșu șifrunze de dafin. Se amestecă până se parfumează, aproximativ1 minut.
Adăugați șalotă și saut până la doar translucid, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc; se amestecăpătrat, măsline și oțet.
Adăugați1 lingură de apă.
Adăugați mai multă apă cu lingurițe pentru a subția după cum este necesar. Condimentează chimichurri cusare și piper. Faceți înainte: poate fi făcut cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea latemperatura camerei.
Frecați fripturile cu 1 lingurăulei și usturoi presat.
Presărați ambele părți ale fiecărei fripturi cu 1/2 lingură de boia de ardei, 1/4 linguriță sare grosieră, cayenne și cantitate generoasă de piper negru.
Lăsați să stea la temperatura camerei 30minute sau până la 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Periegreu tigaie foarte mare rezistentă la cuptor(de preferință fontă) cu ulei.
Se încălzește la foc mare până aproapefumatul.
Adăugați fripturi. Gatiti pana labrowned, aproximativ 5 minute. Întoarceți fripturile și transferați tigaia lacuptor. Se prăjește până la citirea instantanee a termometrului introdus orizontal în fripturi înregistrează 110 km f până la 115 km f Pentru rare, aproximativ 10 minute.
Lăsați fripturile să se odihnească 5 minute.Tăiați subțire transversal. Spoonchimichurri peste.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Miranda Lambert County Road Merlot Wine. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Miranda Lambert County Road Merlot Vin]()
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.