Fripturi feliate cu Sauerbraten, ceapă Hash Browns, varză roșie condimentată

Fripturi feliate cu Sauerbraten, ceapă Hash Browns, varză roșie condimentată
Fripturi feliate cu Sauerbraten, ceapa Hash Browns, varza rosie condimentata este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 892 calorii, 62g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru 4,55 USD pe porție, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, semințe de chimen, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Este perfect pentru ziua valentin. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Fripturi Flatiron cu sos cremos de ienupăr cu maro de Hash, Fripturi Flatiron cu sos cremos de ienupăr cu maro de Hash, și Fripturi de benzi la grătar cu cartofi dulci Hash Browns.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie la foc mediu combinați 2 linguri de ulei și 2 linguri de unt. Când untul se topește în ulei, adăugați maro de hash și ceapă feliată subțire, condimentați cu sare și piper. Gatiti 7 pana la 8 minute, intoarceti cu spatula si apasati pentru a crocanta, gatiti inca 7 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
2
Încălziți o tigaie mare cu 2 linguri de ulei la foc mediu spre mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați varză, chimen, boia, sare și piper, gătiți amestecând ocazional 2 până la 5 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
4
În timp ce varza și cartofii funcționează, preîncălziți broilerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
5
Încălziți o tigaie mică la foc mediu cu 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați ceapa tocată și o frunză de dafin, sare și piper, gătiți 8 minute până când sunt moi și dulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Se usucă carnea și se condimentează cu ulei, sare și piper. Se fierbe carnea 10 până la 15 minute, variind de la mediu-rar la mediu-bine, întorcându-se o dată. Se odihnește 5 minute, apoi se taie subțire împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
În timp ce carnea se gătește, adăugați zahăr și oțet în ceapă și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
9
Adăugați stoc de carne de vită și aduceți la un balon. Reduceți căldura sub sos la scăzut și amestecați smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
10
Se amestecă cidrul de mere sau sucul împreună cu muștarul și se toarnă peste varza roșie. Se amestecă pentru a combina 1 minut, apoi opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Varză RoșieVarză Roșie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
11
Scoateți frunza de dafin din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
12
Serviți varză și maro de hash lângă friptura feliată acoperită cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură FeliatăFriptură Feliată
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
La 1 AnanasLa 1 Ananas
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca vinuri Tudor Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 75 de dolari pe sticlă.
Tudor Vinuri Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir
Tudor Vinuri Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir
Pământesc într - un mod plăcut-caracterul fructului este mai aproape de prune decât de cireșe. Gura este dulce și delicioasă, cu note de cola și pâine de copt.
DificultateExpert
Gata În57 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista