Fripturi de umăr de porc în stil spaniol

Fripturi de umăr de porc în stil spaniol
Fripturile de porc în stil spaniol sunt un fel principal fără gluten. Această rețetă face 12 porții cu 1020 de calorii, 112 g de proteine și 48 g de grăsime fiecare. Pentru 4,11 USD per porție, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Dacă aveți la îndemână semințe de fenicul măcinat, sare, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 5 ore și 5 minute. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 82%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ fripturi de porc afumate Char Siu, umăr de porc înăbușit în stil caucaz și umăr de porc tras cu sos de dip în stil Lexington.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, prăjiți feniculul și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus 6 Lime, Feliate Felii, Pentru ServireLime, Suc, Plus 6 Lime, Feliate Felii, Pentru Servire
Tapenada De Masline, AchizitionataTapenada De Masline, Achizitionata
Tapenada De Masline, AchizitionataTapenada De Masline, Achizitionata
Echipamente pe care le vei folosi
6 Fripturi De Porc Cu Os, Aproximativ 3 Kilograme6 Fripturi De Porc Cu Os, Aproximativ 3 Kilograme
2
Adăugați feniculul, piperul negru, boia de ardei și sare într-o râșniță de condimente și măcinați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Umăr De Porc Cu Os, Aproximativ 3 KilogrameFripturi De Umăr De Porc Cu Os, Aproximativ 3 Kilograme
1 Lingura Boia De Ardei Afumata (pimenton)1 Lingura Boia De Ardei Afumata (pimenton)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Pune carnea de porc într-o pungă de plastic mare (2 galoane, dacă este posibil).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
4
Se adauga usturoiul, otetul, uleiul de masline si condimentele. Sigilați punga și masați marinada peste tot carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Puneți punga într-o tavă de sticlă sau metal (în cazul în care sacul se scurge) și lăsați-l la frigider pentru 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți din frigider și lăsați să ajungă la temperatura camerei.
7
Adăugați 2 linguri de coriandru, suc de lămâie și 1 cană de cremă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se amestecă bine, se toarnă într-o sticlă stoarsă și se dă la frigider.
9
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
10
Încinge tortilla de porumb în cuptor, învelite în folie în pachete de 8, la cuptor în timp ce faci carnea de porc la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
11
Încinge un grătar de interior sau exterior la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
12
Adăugați fripturile de porc și grătarul până la mediu, întorcându-le, timp de aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De PorcFripturi De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
13
Scoateți pe o masă de tăiat și lăsați să se odihnească 5 minute, apoi tăiați în fâșii lungi și subțiri.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
14
Serviți în tortilla încălzite, acoperite cu tapenadă, stoarse cu felii de lime, stropite cu cremă și acoperite cu coriandru proaspăt tocat rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Pană De VarPană De Var
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Friptura funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate81
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista