Fripturi De Umăr De Porc Char Siu Afumate

Fripturi De Umăr De Porc Char Siu Afumate
Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 180 de calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. 201 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, zahăr brun, pudră de cinci condimente și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Slow Cooker Carne de porc chinez aka carne de porc Char Siu, Umăr De Porc Afumat, și Ultimul umăr de porc afumat al lui Fred pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună hoisin, miere, sos de soia, sherry și 2 lingurițe de pudră de cinci condimente chinezești într-un castron mediu. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chineză Cinci CondimentChineză Cinci Condiment
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Sos HoisinSos Hoisin
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Se amestecă împreună 2 linguri de pudră de cinci condimente chinezești, zahăr brun și sare într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chineză Cinci CondimentChineză Cinci Condiment
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Înveliți fripturile de umăr peste tot cu frecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
3
Așezați fripturile de umăr într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Se toarnă sosul char siu, se sigilează și se aruncă pentru a acoperi bine carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
5
Se pune la frigider și se marinează peste noapte.
6
Foc până fumător sau gratar la 225 F, adăugând bucăți de lemn fumat atunci când la temperatura. Când lemnul este aprins și produce fum, puneți carnea de porc în fumător sau grătar, rezervând marinada și fumați timp de 5 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
În timp ce carnea de porc fumează, turnați marinada rezervată char siu într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu, se reduce focul la minim și se fierbe până când sosul se îngroașă și se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8
Se ia de pe foc.
9
Periați carnea de porc cu sos redus și continuați să fumați încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
10
Scoateți carnea de porc din fumător și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Feliați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
DificultateExpert
Gata În14 hrs
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista