Fripturi De Ton Portocaliu De Susan La Grătar

Fripturi De Ton Portocaliu De Susan La Grătar
Nevoie de un fel principal fără gluten și pescatarian? Fripturile de ton portocaliu de susan la grătar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 7,29 USD pe porție, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 697 calorii, 50g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână portocale mandarine, orez brun, unt și alte câteva ingrediente, puteți face acest lucru. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 86%. Fripturi de ton la grătar cu ceapă verde și unt de portocale, Fripturi De Ton Cu Crustă De Susan, și Fripturi De Ton Cu Crustă De Susan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Gatiti orezul conform indicatiilor pachetului. Într-o tigaie mare, sotati mazărea în unt și miere până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați portocale și caju; gatiti si amestecati cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
3
Periați tonul cu 2 linguri de marinată. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, frecați grătarul pentru a acoperi ușor. Puneți tonul la grătar, acoperit, la foc mare sau fierbeți 3-4 in. de la căldură timp de 3-4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar sau până la ușor roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Periați tonul cu marinada rămasă; serviți cu orez și amestec de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare

Vin recomandat: Ingrediente, Băutură Alcoolică, Pinot Noir, Vin Roșu Sec, Vin Spumant, Categoria De Produse Alimentare, Merlot, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Pinot Grigio, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Vin Roz, Gruener Veltliner

Ingredientul, băutura alcoolică și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptura de ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele mai cărnos, cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un model de culoare Roz Se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 70 de dolari pe sticlă.
Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă
Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă
Punga Izotermă care păstrează o sticlă de etichetă galbenă rece timp de până la două ore. Cadoul perfect, deoarece este extrem de versatil și poate fi pliat și transportat în geantă!O casă de șampanie este în cele din urmă judecată pe calitatea brut Non Vintage. În fabricarea unui astfel de vin se dezvăluie adevărata artă a amestecării șampaniei.Aceasta este o artă în care casa Veuve Clicquot excelează. Eticheta noastră galben Brut reflectă podgoriile superbe pe care le deținem și natura consecventă a stilului casei noastre.Predominanța Pinot Noir oferă structura care este atât de tipic Clicquot, în timp ce o atingere de Pinot Meunier completează amestecul. Chardonnay adaugă eleganța și finețea esențiale într-un vin perfect echilibrat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate96
Revista