Fripturi De Ton La Grătar Cu Usturoi
Usturoi Herbed fripturi de ton la gratar este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 6,01 USD pe porție. O porție conține 281 calorii, 40g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este mare. Încercați Fripturi De Ton Cu Ierburi, fripturi de pește-spadă la grătar cu salată de porumb herbată, și Fripturi De Ton La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sucul de lămâie, uleiul, usturoiul și cimbrul.
Adăugați tonul; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. La frigider până la 30 de minute, întorcându-se ocazional.
Scoateți tonul din pungă; presărați sare și piper.
Scurgeți și aruncați marinada. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, înveliți ușor grătarul.
Grill ton, acoperit, la foc mediu-fierbinte sau broil 4 în. de la căldură timp de 3-4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare sau până la ușor roz în centru.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și roscinct. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care îl puteți încerca este Provincia Peju Merlot. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
Vintage-ul din 2010 prezintă caracteristicile elegante și atrăgătoare ale Merlot, cu arome vii de prune și coacăze negre. Indicii de anason și vanilie pe nas se deschid către straturi complexe, integrate de arome de zmeură, cireșe și cacao, care conferă o impresie izbitoare asupra Palatului.