Fripturi De Ton La Grătar Cu Unt De Mărar De Ceapă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturile de ton la grătar cu unt de mărar de ceapă. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $9.72 pe portie. O porție conține 609 calorii, 58G de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați cartofi noi, unt de pământ O lakes, buruieni de mărar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Încercați Fripturi de somon dezosate la grătar cu unt de mărar de hrean, Fripturi De Ton La Grătar Cu Unt De Lămâie-Piper, și Fripturi de ton la grătar cu ceapă verde și unt de portocale pentru rețete similare.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Merlotul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.