Fripturi de ton la grătar cu Salsa de ananas

Fripturile de ton la grătar cu salsa de ananas ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. Acest fel principal are 378 calorii, 42G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $6.62 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți busuioc, sare, ulei de canolan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fripturi De Ton La Grătar Cu Salsa De Mango, Fripturi de ton la grătar cu Salsa de roșii Tabasco, și Ton la grătar cu salsa de ananas.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Se fierbe sucul de portocale într-o cratiță mică timp de 15 minute sau până se reduce la 1/4 cană.
Se transferă într-un castron mic; se amestecă sosul de soia.
Așezați ananasul și ceapa pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când ceapa este fragedă.
Scoateți din grătar; lăsați să stea 5 minute. Tăiați grosolan și transferați într-un castron.
Periați ambele părți ale peștelui uniform cu ulei; presărați uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Așezați peștele pe un grătar acoperit cu spray de gătit; periați cu jumătate de amestec de suc. Grătar 3 minute;întoarceți peștele.
Periați peștele cu amestecul de suc rămas; grătar 3 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Adăugați restul de 1/8 linguriță de sare, restul de 1/8 linguriță de piper, busuioc și următoarele 3 ingrediente (prin serrano) în amestecul de ananas; arunca.
Se servește cu pește; garnisiți cu crenguțe de mentă, dacă doriți.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. GEN5 Merlot cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![GEN5 Merlot]()
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019